Hjemmeside og webshop

Professionel hjemmeside eller webshop med ubegrænsede rettelser

Professionel Hjemmeside

Vi udarbejder din hjemmeside, så den signalerer professionalisme og troværdighed, så dine kunder kan føle sig trygge hos dig. 

Mobilvenligt design

Vi udarbejder hjemmesiden, så den er fuldt optimeret til alle skærmstørreler, inklusiv mobil og tablet. 

Engangsbetaling

Betalingen er en engangsbetaling, og der er ingen yderligere gebyrer. Du skal kun betale til dit hostingfirma. 

Google/SEO Optimering

Vi udarbejder hjemmesiden således, at den er optimeret til Google, så din hjemmeside er synlig for dine kunder. 

Ubegrænsede rettelser

Vi retter til du er absolut tilfreds med hjemmesiden, så du kan signalere præcis det du ønsker til dine kunder. 

Du kan selv let redigere

Vi udarbejder hjemmesiden i WordPress og giver instruktion i, hvordan du selv kan rette billeder og tekst i fremtiden. 

Prøv vores prisberegner

GET STARTED

0$

Tak for dine svar. Vi sender dig en mail med det samme.

Hjemmeside eller webshop?

Professionel hjemmeside med information og kontaktformular

Professionel webshop med betalingsløsning på siden

Tryk på en valgmulighed for at fortsætte

Næste trin

Hvad er formålet med din hjemmeside?

Ensidet hjemmeside med information, billeder og evt. en kontaktformular

Gennemført hjemmeside med flere undersider, der præsenterer min virksomhed og dets ydelser

Professionelt salgsværktøj der aktivt forsøger at gøre besøgende til kunder.

Tryk på en valgmulighed for at fortsætte

Næste trin

Hvor mange undersider skal du bruge?

Tryk på en valgmulighed for at fortsætte

Næste trin

Har du brug for specielle funktioner?

F.eks. prisberegner, kundelogin mv. Kontaktformular er med i alle pakker.

Nej

Ja

Tryk på en valgmulighed for at fortsætte

Næste trin

Skal vi hjælpe med at udarbejde indhold til hjemmesiden?

Ja, jeg har ingen billeder eller grafik.

Jeg har nogle billeder og tekster klar, men I skal udarbejde mere.

Nej, jeg klarer det hele selv.

Tryk på en valgmulighed for at fortsætte

Næste trin

Hvor mange produkter sælger du?

Tryk på en valgmulighed for at fortsætte

Næste trin

Skal vi hjælpe med at udarbejde indhold til hjemmesiden?

Ja, jeg har ingen billeder eller grafik.

Jeg har nogle billeder og tekster klar, men I skal udarbejde mere.

Nej, jeg klarer det selv.

Tryk på en valgmulighed for at fortsætte

Næste trin

Har du brug for specielle funktioner?

F.eks. prisberegner, kundelogin mv. Kontaktformular er med i alle pakker.

Nej

Ja

Tryk på en valgmulighed for at fortsætte

Næste trin

Skal vi hjælpe med at udarbejde indhold til hjemmesiden?

Ja, jeg har ingen billeder eller grafik.

Jeg har nogle billeder og tekster klar, men I skal udarbejde mere.

Nej, jeg klarer det selv.

Tryk på en valgmulighed for at fortsætte

Næste trin

Få dit prisestimat med det samme

Summary

Beskrivelse Information Mængde Pris
Rabat :
Samlet pris :

Send mig mit prisestimat!

Sådan gør vi:

R

Personlig Rådgivning

R

Sikkerhedsoptimeret hjemmeside (SSL)

R

Personligt & unikt design

R

Du kan betale i rater

R

Dygtige & flinke medarbejdere

R

Simpel, overskuelig proces

R

Du ejer 100% af hjemmesiden

R

Google optimeret hjemmeside

Bliv Kontaktet

Køb hjemmeside

Til prisen på en billig hjemmeside, udarbejder vi en fuldt professionel hjemmeside med alt dét, du skal bruge for at lægge dig forrest i kampen mod dine konkurrenter. Vi udarbejdet et unikt design baseret på dine ønsker og idéer, og hvis du ønsker forslag til design, hjælper vi også meget gerne. Vi udarbejder en billig hjemmeside, der er fuldt optimeret i forhold til sikkerhed og installerer både sikkerhedscertifikat (SSL) og anti-spam plugins, så både du og dine kunder kan bruge hjemmeside trygt og sikkert. Derudover optimerer vi også gratis hjemmesiden til Google og installerer det anerkendte SEO-plugin, Yoast SEO, og sørger for, at indholdet på din hjemmesiden er optimeret til de søgeord, du ønsker at rangere højt på hos Google. Vi tilbyder en af de billigste hjemmesider i Danmark, og inkluderer alligevel alt dete. 

Hvorfor bør du få lavet en hjemmeside?

En professionel, men billig hjemmeside er utrolig vigtig for din forretning, fordi den kan øge dit salg og din troværdighed. I dag stiller kunder højere og højere krav til funktionaliteten af din hjemmeside. Det er derfor vigtigt at få lavet en hjemmeside, der skaber en behagelig og overskuelig oplevelse for kunden. Der skal sørges for, at de vigtigste funktioner på din hjemmeside let kan findes, og at dette også er gældende på et hvilket som helst device, kunden bruger. Det vil sige, at hjemmesiden også skal fungere perfekt til mobil og tablet. Derudover øger en professionel, men billig hjemmeside ligeledes din troværdighed. Det skaber tryghed og autoritet hos din virksomhed. Når kunden føler, at din hjemmeside sider lige i skabet, signalerer det, at dit produkt også gør.

Læs mere om vores kunder her 

Hjemmeside pris

Hvad koster en professionel hjemmeside? Hos Orberg Medie laver vi en af de billigste hjemmesider i Danmark, når kvaliteten er taget i betragtning. Til nogle af Damarks bedste priser, får du en hjemmeside, der øger dine salg og konverteringer og sørger for, at du udstråler professionalisme og troværdighed til dine kunder.   

Professionelt hjemmeside design

Et professionelt hjemmeside design inkluderer alt det, du har brug for. Vi har et hav af designmuligheder og funktioner, som f.eks. kontaktformularer, gallerier, slidere og meget mere. Kontakt os eller brug vores prisberegner og få lavet din nye hjemmeside til nogle af Danmarks bedste priser. 

Spørgsmål og svar

Klik på selve spørgsmålet eller ikonet til højre for at læse svaret.

Leveringstid?

Leveringstiden afhænger af, hvor omfattende opgaven er, og hvor hurtigt du svarer på vores beskeder.

Typisk udarbejder vi første udkast indenfor 48 timer – ofte går der under 24 timer. Dette udkast består af udelukkende af forsiden. Efter vi er blevet enige om designet, udarbejder vi de resterende sider. Det er smartest at gøre på denne måde, så vi sikrer os, at vi er på samme bølgelængde, før vi udarbejdet en hel hjemmeside.

Så snart du har svaret og formidlet dine ønsker til rettelser eller bekræftet første udkast, udarbejder vi de resterende sider. Afhængig af kompleksiteten af hjemmesiden, har du derefter din færdige hjemmeside indenfor 12-72 timer.

Derfor kan du sagtens have en ny, billig hjemmeside på langt under én uge, så længe du er hurtig til at svare på vores mails.

Er der nogen løbende omkostninger?

Nej, det er rent faktisk en utrolig billig hjemmeside. Prisen er en engangsbetaling. Der er ingen løbende omkostninger til Orberg Medie ved mindre du i fremtiden ønsker ændringer på hjemmesiden. Prisen på dette afregnes på timebasis.

Dog er det nødvendigt for alle hjemmesideejere at betale for hosting og domæne. Disse omkostninger er dog kun på cirka 45kr årligt hos DK-Hostmaster og 18kr månedligt hos Simply.com.

Hvad sker der, hvis jeg ikke er tilfreds med hjemmesiden?

Så retter vi det! Vi tilbyder ubegrænsede rettelser, så vi kan sikre os, at du er absolut tilfreds med det endelige resultat.

Når vi har udarbejdet første udkast til dig, får du mulighed for at formidle alle de rettelser, du ønsker. Derefter retter vi hjemmesiden, så du kan være sikker på, at designet reflekterer de værdier, din virksomhed er bygget på.

Hvordan får jeg billeder og tekst til hjemmesiden?

Enten kan du selv levere tekst og billeder, eller også kan vi ordne det for dig mod betaling. Ofte er det virksomhedens ejer, der kender sine produkter bedst, og det er derfor smartest, at det også er denne, der skriver teksterne.

Dog har vi også kompetente tekstforfattere hos Orberg Medie, som sørger for at skrive tekster, der konverterer dine besøgende til kunder. Ønsker du at få udarbejdet teksterne for dig, så oplys det når du kontakter os.

Det samme gælder billeder. Hvis du ikke har den professionelle ekspertise til selv at tage billeder eller har mulighed for at indhente tilbud uden at betale store summer penge, må du også gerne oplyse det, når du kontakter os – så finder vi en løsning. Selvom man kan finde mange billeder online uden copyright, er det er altid anbefalet, at vi selv skaffer personlige billeder til din virksomhed. Det giver en helt anden troværdighed omkring din virksomhed, for det er svært at skjule, hvis billeder blot er hentet online.

Hvordan får jeg domæne og hosting? Og hvad er det?

Hos Orberg Medie klarer vi det hele for dig. Det betyder, at du slet ikke skal bekymre dig om at reservere et domæne eller oprette dig hos et hostingselskab. Vi opretter domænet for dig ved DK-Hostmaster og køber et webhotel hos Simply.com.

Et domæne er en online adresse, som du kan reservere retten til at bygge hjemmeside på. Det kan sammenlignes med et telefonnummer, som du reserverer, hvorefter folk kan kontakte dig, eller med en fysisk ejendom, hvor et domæne er en grund, som du kan købe, hvorefter du har retten til at bygge et hus.

Et hostingselskab er en virksomhed, som udbyder plads på en webserver, hvor du kan lægge det materiale ind, du ønsker på din hjemmeside.

Hvad er WordPress?

WordPress er et hjemmesidesystem (et såkaldt Content Management System), som gør det let for dig selv at rette tekster og billeder.

Vi udarbejder din hjemmeside i WordPress og viser dig, hvordan du efterfølgende kan bruge systemet til at lave enkelte rettelser. Dog anbefaler vi, at du kontakter os igen, hvis du har brug for at få lavet andre ændringer end enkelte rettelser i tekst og billeder.

Er du i tvivl? 

Har du spørgsmål omkring din kommende hjemmeside? Du er altid velkommen til at sende os en besked.