Logo Design

Billigt logo til professionelle standarder.

649,- eks. moms 

Vi designer dit nye logo til den formidable pris på 649,- Et billigt logo til professionelle standarder med maksimal kundetilfredshed og kvalitet.

Ubegrænsede rettelser

Vi tilbyder ubegrænsede rettelser, så du til hver en tid kan foreslå ændringer, hvis ikke dit behov er opfyldt, såfremt det ikke er i strid med det, du først ønskede.

Hurtig og let levering

Du modtager alt du skal bruge til både web og print direkte i din mailbox samt de originale vektorfiler så du kan forstørre og formindske uden at miste kvaliteten.

Sådan gør vi:

Hvorfor vælge os? 

R

Personlig Rådgivning

R

Alle nødvendige filtyper

R

Personligt & unikt design

R

Ubegrænsede rettelser

R

Dygtige & flinke medarbejdere

R

Simpel, overskuelig proces

R

Designet fra bunden

R

48 timers leveringstid

Bliv Kontaktet

Hvad koster et logo?

649,- eks. moms. Hvordan gøres det så billigt? Nej, det har intet at gøre med, at dit projekt bliver sendt til udlandet og bearbejdet, hvilket et billigt logo i denne prisklasse sommetider gør. Dit logo bliver designet i Danmark af danskere, og vores førsteprioritet er kundetilfredsheds. Vi er erfarne, og har derfor faste rutiner og genveje, som gør, at vi kan skære mest muligt ned på spildtid og koncentrere vores tid på dit projekt. Derudover elsker vi vores job, og er derfor altid særdeles produktive, når der arbejdes.

Køb nyt professionelt logo

Få lavet et logo med det samme. Vi udarbejder et billigt logo til professionelle standarder. Vi tilbyder ubegrænsede rettelser, og vi retter derfor, til du er absolut tilfreds. Vi leverer alle de filer, du måtte have brug for direkte i din mailbox. Vi yder personlig rådgivning gennem hele processen, hvis du har brug for input til idéudarbejelsen. Vores medarbejdere er utroligt dygtige og flinke, og det vigtigste for os er, at vi kan gøre vores kunde tilfreds. Se mere her. 

Logo design pris

Hos Orberg Medie udarbejder vi firmalogo design til kun 649,- eks. moms. Det gør vi, så det gøres overkommeligt for selv mindre virksomheder at købe et logo, der afspejler dine værdier. Hvis du køber et logo hos Orberg Medie, garanterer vi, at du får et logo til din virksomhed, du kan være stolt af. Hvis du ikke er tilfreds med dit design af logo i første omgang, retter vi indtil du er. 

Hvorfor bør du få lavet et logo?

Du bør få lavet et logo, fordi et professionelt design sørger for, at de vigtigste værdier i din virksomhed afspejles i designet. Hos Orberg Medie har vi sat en logo pris, der gør, at det kan betale sig for selv mindre virksomheder at købe et logo. Derudover skal et logo til et firma skabe troværdighed gennem et stilrent design, der signalerer professionalisme. 

Spørgsmål og svar

Klik på selve spørgsmålet eller ikonet til højre for at læse svaret.

Leveringstid?

Du kan få lavet et logo på under 48 timer. Leveringstiden afhænger utroligt meget af, hvor hurtigt du kan svare på vores mails. Efter vi har modtaget dine idéer og ønsker til dit firmalogo design, går der allerhøjest 48 timer, før vi vender tilbage med første udkast – selv i weekender. Dog går der ofte under 24 timer. Derefter handler det om, hvor lang tid der går, før du enten bekræfter logoet eller ønsker rettelser i logoet.

Hvad sker der, hvis jeg ikke er tilfreds med logoet?

Så retter vi det! Vi tilbyder ubegrænsede rettelser, for vi vil være sikre på, at vores kunder er absolut tilfredse med deres nye logo. Det er nemlig en utrolig vigtig del af en virksomheds ydre. 

Hvis du ikke er tilfreds, må du meget gerne formidle, hvad det er ved logoet, du ikke er tilfreds med. Derefter retter vi, helt gratis, indtil du er tilfreds.

Hvilke filtyper modtager jeg?

Du modtager alle de filtyper, du måtte have brug for til dit nye logo, så du både kan bruge logoet på print og web. Vi udarbejder logoerne i vektor-format, så du let kan skalere logoet til lige præcis den størrelse, du har brug for. Vi leverer både SVG, EPS, PDF og PNG i flere forskellige størrelser. Til trods for at det er billigt logo, skærer vi ikke ned på noget. 

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke ved, hvordan mit logo skal se ud?

Så hjælper vi! Vi kommer gerne med designforslag og idéer til, hvordan dit logo kan reflektere de værdier din virksomhed er bygget på. Dog er det vigtigt, at vi bliver enig om en retning på forhånd, så vi ikke skyder blindt.

Er du i tvivl? 

Har du spørgsmål omkring dit logo, designprocessen eller noget helt tredje? Du er altid velkommen til at sende os en besked.