Online Markedsføring

Sociale medier, Google Adwords og SEO. 

Markedsføring gennem sociale medier

Sociale  medier er utroligt vigtige i en moderne markedsføringsstrategi. Over tre millioner danskere er på Facebook, hvilket gør det til en oplagt platform til at skabe opmærksomhed omkring dit produkt eller brand. En ordentligt udført kampagne på sociale medier, sørger for at bygge autoritet og troværdighed omkring din virksomhed. Den viser, at I er aktive og tilstede, således at dine kunder kan være trygge ved, at de let kan komme i kontakt med dig. 

Reklame på Google

Markedsføring på Google er ligeledes utroligt vigtigt i din markedsføring. Som den mest bruge søgemaskine, er der endeløse muligheder for at tiltrække kunder. Derfor handler det om at udvikle en strategi, der skaber så mange salg og konverteringer som muligt, til den laveste pris. Hos Orberg Medie hjælper vi dig med at opnå dette. 

Søgemaskineoptimering (SEO)

Vi sørger for, at din sider ranker højt på Google, når der søges efter de vigtigste søgeord, der relaterer til din hjemmeside. Det sørger ikke kun for, at langt flere kunder lander på din hjemmeside, det sørger også for at skabe troværdighed omkring din hjemmeside hos dine kunder. Derfor kan du med en professionelt udarbejdet SEO strategi forventer både flere besøgende og højere konvertingsrater. 

Er du i tvivl? 

Har du spørgsmål omkring dine muligheder for at promovere dine produkter gennem sociale medier eller Google? 

Du er altid velkommen til at sende os en besked – vi svarer så hurtigt vi kan!