fbpx

Logo design til Ambiance

Cecilia, kvinden bag Ambiance, skrev til Obtineo fordi, hun ikke var i tvivl om, at dette var det rette sted at starte sit projekt. Hun sendte en fyldestgørende beskrivelse af hendes ambitioner, idéer og tanker og efterfølgende en uddybelse gennem et konstruktivt telefonopkald, hvilket vi tilbyder til alle vores kunder. Der blev aftalt, at der skulles laves en tekst, som ville kunne bruges til både web og som print på t-shirt, men at det også var nødvendigt med en separat illustration, som kan broderes på brystet af bl.a. t-shirts. Da alt var på plads, begyndte udarbejdelsen, og Cecilia modtog kort efter flere udkast i form af forskellige illustrationer samt tekst typer. En tilfredsstillende illustration blev hurtigt fundet, og vi kunne derefter koncentrere os om teksten, hvor Cecilia ønskede en form for finesse, som endte som en fjernelse af stregen mellem a’erne, for at danne en reference til illustrationen, som er opbygget af 2 v’er. Læs mere om det færdige resultat på denne side.

Teksten

Her ses det færdige resultat af teksten. Teksten er udarbejdet efter de krav, som blev fremført i idéudviklingen som bl.a. bestod af at udstråle luksuriøsitet, passion, simplicit og well balance. Først blev flere forskellige udkast fremført, og denne tekst var yderst tilfredsstillende ift. de krav, som blev stillet. Derfor blev denne tekst valgt. Cecilia gjorde derefter brug af sine ubegrænsede rettelser, vi tilbyder til alle vores kunder, og efter enkelte ændringer var det færdige resultat klar til brug.

Illustrationen 

Udover at logoet skulle indeholde ovenstående attributter, ønskede Cecilia også at logoet skulle indeholde marokkanske “vibes” uden at det ville virke ødelæggende for designet og følelsen af luksuriøsitet. Cecilia modtog flere udkast i form af forskellige illustrationer, som alle havde en reference til marokko. Ved første øjekast ses det måske ikke, hvilket gør, at det ikke virker ødelæggende for designet, men ved et nærmere kig kan man se, at logoet er opbygget af 2 v’er, hvoraf det ene er vendt 180 grader. Bogstavet V er det romerske tegn for tallet 5, hvilket symboliserer de 5 takker i den marokkanske stjerne, som bl.a. er til at finde på det marokkanske flag.

Er du klar til at begynde? 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.