Logo design til Irene Højlund

Dette logo er udarbejdet for psykolog Irene Højlund ph.d. – Irene ønskede et logo, som kunne signalere enkeltheden i hendes psykologiske tilgang og måden hvorpå det psykologi system, hun bruger, fungerer. Samtidig skulle logoet også have en personlig reference, så logoet er mere relevant for netop hendes praksis. Denne reference kom i form af kvadratet, som der kan læse mere om nedenstående. Under udarbejdelsen blev flere forskellige logoer fremført, indtil dette logo blev det endelige valg, og efter få rettelser var logoet på plads og tilfredsstillende for både Irene og Obtineo. Læs mere om det færdige resultat længere nede. Besøg Irene Højlunds hjemmeside her.

Kommentar fra Irene Højlund 

“Samarbejde med Silas fra Orberg Medie har været super tilfredsstillende. 

 Silas har været meget imødekommende overfor mine ideer og forbehold, og kom med en række af forslag til, hvordan de kunne realiseres. Men Silas tog også initiativ til at komme med sine egne selvstændige ideer, hvilke viste sig at være langt bedre end jeg selv kunne finde ud af at formulere det. Tak for det. Jeg er meget tilfreds og positiv overrasket over det endelige produkt.  

 Derudover er der kun ros for god service, imødekommenhed og vedholdenhed. Jeg kan derfor kun give Silas og Orberg Medie mine bedste anbefalinger.”  – Irene Højlund. 

Logoet

Her ses det endelige resultat. Den meget minimalistiske og simple stil er gennemgående i logoet netop for at signalere den professionalitet og enkelthed Irene Højlunds praksis besidder. Teksten “enkelt” er en åbenlys reference til enkeltheden, og logoets personlige reference sidder i kvadratet, som er beskrevet nedenfor.

Kvadratet

Her ses logoets illustration i form af et kvadrat som indeholder bogstaverne “i” og “h”. De to bogstaver er sammensat for at give logoet en stilistisk detalje, som gør logoet mere genkendeligt og unikt. Disse bogstaver er naturligvis initialerne for Irene Højlund.

Vil du også have designet et logo? 

Eller har du et spørgsmål omkring dit kommende logo? Du er altid velkommen til at sende os en besked.