Logo til Psykolog Irene Højlund ph.d. 

Denne opgave bestod af at skabe et logo, som udstråler professionalisme, enkelthed og troværdighed, som samtidig indeholder et element, som gør logoet genkendeligt og bemærkelsesværdigt. Læs mere om designprocessen, udarbejdelsen og det færdige logo ved at at klikke på knappen eller billedet. 

Hjemmeside til Billig-arganolier.dk 

VI udarbejdede ny hjemmeside til billig-arganolier.dk, og gjorde det let for kunderne at finde webshoppens mest populære produkter, hvilket næsten fordoblede webshoppens månedlige omsætning. Vi udviklede selvfølgelig webshoppen i WordPress, således at at ejerne let selv kan tilføje nye produkter, rette tekst og tilføje billeder. 

Logo design til Ambiance 

Dette logo er udarbejdet til det nystartede tøjmærke, Ambiance. Der skulle skabes et logo, som signalerer simplicit, velbalance og passion og samtidig have et særdeles minimalistisk udtryk. Det unikke ved dette logo er, at der fra starten også var et krav om, at logoet skulle indeholde marokkanske “vibes”. Læs meget mere om projektet og det færdige resultat her.

Hjemmeside til Alverdens-voks.dk

Vi udarbejdede ny webshop til alverdens-voks.dk og sørgede for, at det var så let og overskueligt som muligt for kunderne at finde de produkter, de har brug for. Det, sannen med detaljeret markedsføring gennem Google, ledte til den højeste omsætning for én vintersæson i webshoppens historie. 

Logo til Bolby Marketing 

Til Bolby Marketing udarbejdede vi et logo, der viser den simplicitet, der lægger bag de markedsføringskampagne, virksomheden fører. 

Logo design til Bloch Egå  

Her kan du læse mere om logo designet til den nystartede webshop, Bloch EGÅ. Her måtte der skabes et logo med enkelted og skarphed, men som samtidig virkede som et flot og roligt element, som derved ville komplimentere den øvrige visuelle identitet.

Social Medie Kampagne til billig-arganolier.dk